Klipperrace

49ste

Enkhuizer Klipperrace

facebook

Inschrijven

 

Heel erg leuk dat u wilt deelnemen aan de Klipperrace!

 

Vul aub de gegevens van het schip accuraat in en ook de naam en adres van de inschrijver/eigenaar. U krijgt enige tijd na de inschrijving een link van ons voor het invullen van uw bemanning en eventuele gasten. Via die link kunt u ook uw schip tijdens de Klipperrace volgen op de kaart.

 

LET OP: anders dan voorgaande jaren, hebben we de rating aangepast naar het opnemen van de standaard zeiloppervlakte bij een aan-de-windse koers (in tegenstelling tot het voorgaande waarin alle beschikbare zeilen in de formule opgenomen waren). We hopen hiermee een betere handicap te kunnen hanteren.


Direct na bevestiging wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie voor de betaling van uw deelname 4 euro per meter LOA. Is ook dat afgerond, dan bent u ingeschreven.

INSCHRIJVINGEN 2024 OPEN

Inschrijven voor de 49ste editie is nu mogelijk!

Ga naar de inschrijfpagina om deel te nemen.

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN

De Aankondiging (NoR) staat hier online.

De wedstrijdbepalingen worden uiterlijk op 4 oktober gepubliceerd.

Bereid je alvast voor op de races en geniet van de voorpret.

 

LIVE TRACKING

Na de pilot met RaceQS is besloten om over te stappen naar het systeem van Stichting Zeilvaart Warmond (Henk Keijzer). Henk heeft in 2022 op de achtergrond de race al getrackt en doet nu officieel mee.

Klik hier voor meer informatie of download the app:

apple-store.png google-play.jpeg

 

ONLINE MEDEDELINGENBORD

De Klipperrace gaat met de tijd mee! Het Mededelingenbord gaat online en ook kan dit jaar online een protest worden ingediend of een vraag aan de commissie worden gesteld. Via de website Racing Rules of Sailing (ook voor iOS), een Android app  (Google Play) en/of via Whatsapp (QR-code hier) wordt u volledig op de hoogte gehouden van alle mededelingen, wijzigingen, zittingen etc.