Klipperrace

 

 

47ste

Enkhuizer Klipperrace

KlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperrace

Inschrijven

 

Heel erg leuk dat u wilt deelnemen aan de Klipperrace!

 

Vul aub de gegevens van het schip accuraat in en ook de naam en adres van de inschrijver/eigenaar. U krijgt enige tijd na de inschrijving een link van ons voor het invullen van uw bemanning en eventuele gasten. Via die link kunt u ook uw schip tijdens de Klipperrace volgen op de kaart.

 

In verband met de covid-ontwikkelingen zullen wij u uiteraard niet alleen op de hoogte houden, maar ook bij een eventuele annulering van het evenement uw inschrijfgeld retourneren.

in meters
in vierkante meters
in tonnen
ten behoeve van de AIS identificatie van het Regatta Tracker Systeem
Website van het schip
 
e.g. 0612345678
Deelname aan de wedstrijden is geheel voor eigen risico. Ik verklaar dat ik mij zal houden aan de Regels voor Wedstrijdzeilen RvW 2021 - 2024 en aan alle andere regels waaraan dit evenement is onderworpen.
Direct na bevestiging wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie voor de betaling van uw deelname 3 euro per meter LOA. Is ook dat afgerond, dan bent u ingeschreven.
Velden met een * zijn verplicht

INSCHRIJVINGEN 2022 OPEN

Inschrijven voor de 47ste editie is nu mogelijk!

Ga naar de inschrijfpagina om deel te nemen.

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN

De aankondiging staat hier online.

De wedstrijdbepalingen staan hier

Bereid je alvast voor op de races en geniet van de voorpret :)

 

LIVE TRACKING

Studenten van Hogeschool Rotterdam hebben een Regatta Tracking systeem gemaakt waarmee iedereen de races kan volgen zonder aan de waterkant te staan met een hele goede verrekijker. Klik hier voor meer informatie.

 

ONLINE MEDEDELINGENBORD

De Klipperrace gaat met de tijd mee! Het Mededelingenbord gaat online en ook kan vanaf dit jaar online een protest worden ingediend of een vraag aan de commissie worden gesteld. Via een app (download Apple Store of Google Play) en/of via Whatsapp (QR-code hier) wordt u volledig op de hoogte gehouden van alle mededelingen, wijzigingen, zittingen etc.