Klipperrace

 

 

48ste

Enkhuizer Klipperrace

KlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperrace

Inschrijven

 

Heel erg leuk dat u wilt deelnemen aan de Klipperrace!

 

Vul aub de gegevens van het schip accuraat in en ook de naam en adres van de inschrijver/eigenaar. U krijgt enige tijd na de inschrijving een link van ons voor het invullen van uw bemanning en eventuele gasten. Via die link kunt u ook uw schip tijdens de Klipperrace volgen op de kaart.

 

LET OP: anders dan voorgaande jaren, hebben we de rating aangepast naar het opnemen van de standaard zeiloppervlakte bij een aan-de-windse koers (in tegenstelling tot het voorgaande waarin alle beschikbare zeilen in de formule opgenomen waren). We hopen hiermee een betere handicap te kunnen hanteren.

in meters
in vierkante meters
in tonnen
ten behoeve van de AIS identificatie van het Regatta Tracker Systeem
Website van het schip
 
e.g. 1601 AA Enkhuizen
e.g. 0612345678
Deelname aan de wedstrijden is geheel voor eigen risico. Ik verklaar dat ik mij zal houden aan de Regels voor Wedstrijdzeilen RvW 2021 - 2024 en aan alle andere regels waaraan dit evenement is onderworpen.
Direct na bevestiging wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie voor de betaling van uw deelname 3,50 euro per meter LOA. Is ook dat afgerond, dan bent u ingeschreven.
Velden met een * zijn verplicht

INSCHRIJVINGEN 2023 OPEN

Inschrijven voor de 48ste editie is nu mogelijk!

Ga naar de inschrijfpagina om deel te nemen.

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN

De aankondiging staat hier online.

De wedstrijdbepalingen staan hier

Bereid je alvast voor op de races en geniet van de voorpret :)

 

LIVE TRACKING

We gebruiken RaceQS voor het (live) tracken van de boten. Hiermee kan iedereen de races volgen zonder aan de waterkant te hoeven staan met een hele goede verrekijker. Klik hier voor meer informatie.

 

ONLINE MEDEDELINGENBORD

De Klipperrace gaat met de tijd mee! Het Mededelingenbord gaat online en ook kan vanaf dit jaar online een protest worden ingediend of een vraag aan de commissie worden gesteld. Via een app (download Apple Store of Google Play) en/of via Whatsapp (QR-code hier) wordt u volledig op de hoogte gehouden van alle mededelingen, wijzigingen, zittingen etc.