Klipperrace

49ste

Enkhuizer Klipperrace

facebook

Mededelingen

 

Het officiële mededelingenbord voor de Klipperrace 2024 is de Whatsapp groep "Mededelingen Klipperrace 2024" (zie ook WB3.2).

Deelnemen aan deze groep is voor iedereen mogelijk en kan via de QR-code die tzt hier wordt gepubliceerd.

 

 

 

Afhandelen en publiceren van protesten, protestlimiettijden etc wordt digitaal afgehandeld in de website en de app van racingrulesofsailing.org (RRS.org). 

De onderstaande links geven directe toegang naar de onderdelen.
Het is ook mogelijk om de App van RRS.org te gebruiken. Die is alleen beschikbaar voor Android apparaten en kan gedownload worden via Google Play. Na installatie kan worden gezocht op "Klipperrace" en via het menu zijn de verschillende functies dan toegankelijk.

 

De wedstrijdcommissie zal belangrijke mededelingen (zoals de ankerlijst, deelnemers, resultaten etc.) ook communiceren via het mededelingenbord van RRS.org. Blijft onverlet dat alleen de whatsapp-groep geldt als officieel mededelingenbord.

  

Directe links RRS.org:

 

Mededelingenbord RRS.org

 

Verzoek een wijziging van de scoring

 

Wijzigingsverzoeken scoring

 

Dien een protest in

 

Schema zittingen protestcommissie

 

Beslissingen protestcommissie

 

  

Het gebruik van de RRS.org functionaliteit is een pilot. Indien nodig zullen we terugvallen op 'normale' sociale media kanalen en/of het mededelingenbord bij het wedstrijdkantoor. Uiteraard wordt iedereen hierover tijdig en grondig geïnformeerd. 

 

 

INSCHRIJVINGEN 2024 OPEN

Inschrijven voor de 49ste editie is nu mogelijk!

Ga naar de inschrijfpagina om deel te nemen.

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN

De Aankondiging (NoR) staat hier online.

De wedstrijdbepalingen worden uiterlijk op 4 oktober gepubliceerd.

Bereid je alvast voor op de races en geniet van de voorpret.

 

LIVE TRACKING

Na de pilot met RaceQS is besloten om over te stappen naar het systeem van Stichting Zeilvaart Warmond (Henk Keijzer). Henk heeft in 2022 op de achtergrond de race al getrackt en doet nu officieel mee.

Klik hier voor meer informatie of download the app:

apple-store.png google-play.jpeg

 

ONLINE MEDEDELINGENBORD

De Klipperrace gaat met de tijd mee! Het Mededelingenbord gaat online en ook kan dit jaar online een protest worden ingediend of een vraag aan de commissie worden gesteld. Via de website Racing Rules of Sailing (ook voor iOS), een Android app  (Google Play) en/of via Whatsapp (QR-code hier) wordt u volledig op de hoogte gehouden van alle mededelingen, wijzigingen, zittingen etc.