Klipperrace

 

 

48ste

Enkhuizer Klipperrace

KlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperraceKlipperrace

Mededelingen

 

Voor het officiele mededelingenbord en voor het afhandelen en publiceren van protesten, protestlimiettijden etc wordt gebruik gemaakt van racingrulesofsailing.org (RRS.org). Gebruik bovenstaande links voor directe toegang naar de onderdelen.

 

Het is ook mogelijk om de App van RRS.org te gebruiken. De app kan gedownload worden via de Apple Store of Google Play. Na installatie kan worden gezocht op Klipperrace en via het menu zijn de verschillende functies dan direct toegankelijk.

 

Daarnaast zal de wedstrijdcommissie belangrijke mededelingen (zoals de ankerlijst, resultaten, protestverzoeken etc.) ook communiceren via een whatsapp-groep "Klipperrace Mededelingen". Deelnemen aan de Whatsapp groep kan via de QR-code die tzt wordt gepubliceerd.

 

 

LET OP: de whatsapp groep is niet het officiele mededelingenbord. Dat is de link hieronder.

 

Directe links:

 

Online officieel Mededelingenbord

 

Verzoek een wijziging van de scoring

 

Wijzigingsverzoeken scoring

 

Dien een protest in

 

Schema zittingen protestcommissie

 

Beslissingen protestcommissie

 

  

Het gebruik van de RRS.org functionaliteit is een pilot. Indien nodig zullen we terugvallen op 'normale' sociale media kanalen en/of het mededelingenbord bij het wedstrijdkantoor. Uiteraard wordt iedereen hierover tijdig en grondig geïnformeerd. 

 

 

INSCHRIJVINGEN 2023 OPEN

Inschrijven voor de 48ste editie is nu mogelijk!

Ga naar de inschrijfpagina om deel te nemen.

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN

De aankondiging staat hier online.

De wedstrijdbepalingen staan hier

Bereid je alvast voor op de races en geniet van de voorpret :)

 

LIVE TRACKING

We gebruiken RaceQS voor het (live) tracken van de boten. Hiermee kan iedereen de races volgen zonder aan de waterkant te hoeven staan met een hele goede verrekijker. Klik hier voor meer informatie.

 

ONLINE MEDEDELINGENBORD

De Klipperrace gaat met de tijd mee! Het Mededelingenbord gaat online en ook kan vanaf dit jaar online een protest worden ingediend of een vraag aan de commissie worden gesteld. Via een app (download Apple Store of Google Play) en/of via Whatsapp (QR-code hier) wordt u volledig op de hoogte gehouden van alle mededelingen, wijzigingen, zittingen etc.